Nem véletlenül
olyan népszerű!

Mi rejlik a ŠKODA értékállósága mögött?

Az alacsony TCO titka

Mind az OCTAVIA, mind a SUPERB modellünket összehasonlították független szolgáltatók a versenytársaikkal. Értékállóság és más szempontok alapján is élen járnak modelljeink.

A ŠKODA kiváló ár-érték arányú modelljeivel a magas maradványértéknek és a kedvező üzemeltetési költségeknek köszönhetően a flottaberuházás nem okozhat fejfájást. Nem csak a beszerzés folyamatában, de utána is segítséget nyújtunk, például azonnali szervizünkkel és alkatrészellátottságunkkal.

A minőségi anyagokból, szakértői figyelemmel megalkotott modelljeink elemei a legnagyobb pontossággal illeszkednek egymáshoz. Kiváló műszaki tulajdonságok, és számos más jellemző teszi értékessé autóinkat.

Külső szemmel

Cikkek, amik rólunk szólnak

A magánszemélyek és a cégek kedvenc személyautói

Érdekes számokat találni a 2018-as magyarországi újautó-értékesítéseknél a magánszemélyes vs. céges vásárlások arányait böngészve.

vezess.hu

Írjatok be a fanklubba

Nem szoktam lázasan várakozni (idősebb katonaviseltek kedvéért: vágni a centit) kompakt népautók új generációjának megjelenésére. Simán lehet, hogy húsz év alatt ez az első eset.

totalcar.hu

Az új ŠKODA Superb ígérkezik a leginkább értékálló autónak

Nyolc piac, köztük a magyar piac, négy maradványérték vizsgálat, egy győztes: az új Škoda Superb már két hónappal a piaci bevezetése előtt elnyerte az európai középkategóriás autók között a legértéktartóbb modell címet.

holvezessek.hu

Amennyiben kérdésed van, vagy szeretnél személyre szabott ajánlatot kérni, kérjük, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy kollégáink megkereshessenek!

Kérése elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait a ŠKODA gépjárművek magyarországi nagykereskedője, a Porsche Hungaria Kft. a kérésében megjelölt márkakereskedésnek továbbítsa, továbbá ahhoz, hogy a megjelölt márkakereskedés az Ön kérése teljesítésével kapcsolatban személyes adatait kezelje annak érdekében, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot a megadott csatornákon.

A kérésemmel kapcsolatban az alábbi csatornán kereshetnek meg*:

e-mail
telefon
kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat megismertem.


A * jelölt mezők kitöltése szükséges a regisztrációhoz.